Hopp til innholdet

Hva skjer hos BakStolen nå i høst

Mens høst mørket sniker seg på, jobber vi i kulissene å planlegger neste års konkurranse. Basert på 2021 innsendinger ønsker vi å spise kategoriene inn slik at enda flere blir med og det blir enda mer gøy å delta. Vi jobber samtidig med å fremme vinnerne av 2021 slik at de får den oppmerksomheten de fortjener etter å ha lagt igjen innsats og arbeid.

Derfor minner vi alle sammen på om å lytte til Episode 153 av Hårpodden. Her får dere muligheten til å møte noen av vinnerne av BakStolen og deres tanker og tips.

Vi håper 2022 skal bli året hvor vi igjen setter helt nye rekorder på innsendelser og oppmerksomhet. Så hjelp oss og spre ordet slik at vi kan bli større og større. Jo større vi blir jo mer oppmerksomhet kan vi skape rundt faget og ikke minst vinnerne. La oss lage dette så stort at det faktisk gjør en endring på din karriere og vinne BakStolen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *